lördag 31 mars 2018

aftonbladet sprider skräckbild om Ungern.

Jag vet, hela bladet är en big no-no, men jag varnar för säkerhets skull, ty artikeln idag om Ungerns hatiska nidbild av Sverige är oförskämd mot alla människor med mer än en hjärncell.

Så här skriver aftonbladet i vrede mot Ungerns bild av Sverige, och tycks mena att den är felaktig: -"Känslosamma tv-intervjuer med svenskar som flytt på grund av okontrollerad invandring varvas med bilder på bilbränder och våldsamma upplopp.
Sverige beskrivs som ett land som faller sönder." 

Eeeehhhhh..... ...jahapp........ och?? 

Alla utanför Anders Lindbergs debila sfär vet att precis allt det där är sant. 

För egen del, skulle jag varit urlycklig om nån hade varnat alla naiva svenskar i förväg och visat på vad vi skulle få för skräckvälde med "flykting"mottagandet - och dessutom varje år tvingas betala miljarder varje år för det. 

Sen gör den usla produkten aftonbladet exakt det som dom så unket beskyller Ungern för -  det är dom som skapar en lögnaktig propagandabild av ett annat land. Ty i aftonbladets hatartikel om Ungern, påstås Ungern vara ett land med pompösa och aggressiva rasister och antisemiter, som bara pekar på det fantastiskt trygga och lyckliga Sverige för att slippa tala om sjukvården, arbetslösheten och skolorna i valrörelsen. 

Aftonbladet förfäras över att det ungerska valets största fokus är Frihet för Ungern, och självbestämmande. För mig är det ett självklart val. 


Vad ska vi göra med ett lands alla problem om friheten har berövats oss, aftonbladet?

4 kommentarer:

  1. Ja Ungerns ocensurerade bild av Absurdistan,
    faller naturligtvis inte PK-blaskorna i smaken.
    Här har absurdska PK i årtionden,sökt föra hela vårt lands befolkning bak ljus,så kommer ett mindre land i Centraleuropa,och har fräckheten ge en verklig sann bild ! F.ö. inte det första land som rapporterat om förfallet.

    SvaraRadera
  2. Meh... Nu har juh påven sagt att tomheten har ersatt helvetet.

    Det förklarar helvetet på jorden nu när innehållslösa "liberaler" styr på så många ställen.

    SvaraRadera
  3. Sanningen svider värst för lögnarna. Blodsven

    SvaraRadera
  4. PK-patrasket och globalisterna är livrädda för länder som Ungern. Det går stick i stäv mot deras planer som går ut på att krossa nationalstaterna och Ungern vägrar lägga sig platt.

    SvaraRadera