måndag 16 april 2018

Ställ Annie Lööf och regeringen till svars.

Merit Wager:"Det är en helt ny sorts invandring som Centerpartiet nu vill ha. Nämligen en ordning där unga män som vi inte ens vet vilka de är, från ofta våldsamma länder utanför Europa ska kunna vandra in och få sina liv bekostade av svenska skattebetalare som redan dignar under skattebördan. Och som i allt mindre utsträckning får del av det som staten ska tillhandahålla och garantera i enlighet med det samhällskontrakt som ingåtts när man betalar bland världens högsta skatter.

 Är svenska folket medvetet om det? Särskilt de personer som i september kanske hade tänkt rösta på ett parti med en så apart agenda? Ett parti vars slogan ”närodlad politik” också är en slogan om ”kravlös hitkommande-politik”? Ett parti som megalomant struntar i de viktigaste samhällsorganens mycket allvarliga och skarpa kritik mot påhittet att ta in afghanska män i Sverige enligt den socialdemokratisk-miljöpartistiska regeringens förslag?"

Samtidigt festar våra pensinärer runt på det som vi förr matade grisarna med. Och lever på 9:- om dan. aftonbladet

1 kommentar:

  1. Annie Lööf = Globalistisk maktmarionett utan egen tankeverksamhet. Ser enbart det utlovade guldet i änden på statministerpostens 4 år. Hon är farligare för landet än till och med Margot Wallström.

    SvaraRadera