tisdag 14 november 2017

En liten, liten minister stämplar Polens folk för nazister.

Morgan Johansson, regeringen och alla andra vänstersympatisörer har bestämt sig för att med hjälp av media gravt överdriva storleken på åsiktsmotståndarna i Europa. Så Morgan Johansson kletar Goebbels på en skara polacker som är oroade för att deras kultur medvetet krossas av EU-politruker.

 Oavsett om du sympatiserar med demonstranternas synpunkter eller inte, så är dom inte högerextrema eller fascister, majoriteten av de som marscherade var konservativa nationalister. Vi måste behålla vårt sinne för proportioner och vilja förstå att dessa människor måste få ha en annan ståndpunkt än EUs enda tillåtna vänsterliberala. 

Polen styrs av en vit, kristen ideologi, och om levnadsstandarden är markant bättre i länder med judiskt-kristet arv, än i - låt oss säga de med islamskt arv - varför skulle inte den politiska och sociala eliten vilja anta denna utmaning? Varför är det en dålig sak, det som faktiskt är en alldeles uppenbar sanning. Det är därför miljoner muslimer vill till Europa, och inga européer vill till muslimska länder. 

Det finns en verklig skräck för massinvandringen av muslimer, av vilka många inte har nån som helst önskan att assimileras eller "höra till", utan tvärtom tar med sig sitt hemlands sociala och kulturella seder och "värdegrund". Detta har skapat en berättigad rädsla över islamiseringen i våra länder. 

Varför är det fel att vara uppriktigt bekymrad för detta, Morgan Johansson.


12 kommentarer:

  1. Den lille praktnollan begriper inte att Polen har en värdegrund som går ut på att värna om det egna folket och dess kultur.
    Alltså raka motsatsen till folkmordet på svenskarna, som vår feminiztregering har som högsta prioritet. Blodsven

    SvaraRadera
  2. kloka damen2017-11-14 14:21

    Börjar känna en fruktansvärd avsky för politiker som gjort mitt liv och många andras till ett helvete. Kan inte ens ta en skön kvälls promenad i mitt bostadsområde. Inse det gott folk, massinvandringen har kört landet i sank. Däremot ska dom som flyr från krig och elände hjälpas med tillfälligt uppehåll. Lyxsökarna adjöss. Nästa år väntas flera invandra. Måtta med allt för allas bästa.

    SvaraRadera
  3. Snart är det advent! Vågar man hänga upp adventsstjärnan i ett fönster eller måste man ha den på toan av hänsyn till vissa invandrargrupper?

    SvaraRadera
    Svar
    1. kloka damen2017-11-15 17:41

      Då utpekas man som rasist.

      Radera
    2. "Då utpekas man som rasist" , he, he vem bry sig. Man skall göra allt för att rädda landet Sverige och inte bry sig vem säger vad.

      Radera
  4. Regeringsorganet Johansson har iklätt sig en för stor kostym.
    Övergreppen på svenska folket i sossarnas namn är väldigt grova!
    Mord,våldtäkter och alla övergrepp på vårt folk ligger inte långt ifrån nazzarnas vidriga övervåld.
    Polackerna klarar sig bra utan Johanssons förklenande tillmäle.
    2018

    SvaraRadera
    Svar
    1. Dagen före amerikanska presidentvalet förra året skrev Morgan Johansson på Twitter att dåvarande presidentkandidaten Donald Trump var en av "hatarna", jämte en svensk SD-riksdagsman.
      Johanssons usla omdöme förnekar sig aldrig.

      Radera
  5. Han har tagit fel på land. Det är i Ukraina som nazister demonstrerar och finns representerade i parlamentet

    SvaraRadera
    Svar
    1. Fakta spelar ingen roll numera, S kör bara fake.

      Radera
  6. De är själva rasister! Man baxnar över ljugandet, manipulerandet, gapandet om rasism när de själva är värre, för de har förstört vårt land och för vårt folk

    SvaraRadera
  7. Jag säger så här ONLY CHRIST CAN SAVE US, he comming soon, judge, punish us all

    SvaraRadera
  8. kloka damen2017-11-15 10:07

    Politiker som är rasister mot den egna befolkningen är avskyvärda. Folkutbytet pågår precis enligt islams mål. Morgan Johansson är en av landsförrädarna i mina ögon.

    SvaraRadera