måndag 11 september 2017

Svenska Kyrkan är marxistisk och extrem. Inte ens Helle Klein kan förneka det.


Kyrkans politiska vänsterkvinna Helle Klein bar falskt vittnesmål igår i Agenda:

 -" Svenska kyrkan är kristen - och det handlar inte om höger eller vänster!"Marxisk politisk agitator Helle Klein avslöjar också sin tydliga politiska agenda i en tweet från den 29 augusti 2017:-"Anmärkningsvärt att en norsk minister bedriver valrörelse i Sverige för att peka på varnande exempel och häver ur sig rena lögner."

"Lögner"? Är hela Helle Klein full av shit eller bara helt köpt?


Dagens svenska kyrka är en antikonservativ organisation som har som mål att ersätta kristendomen med en blandning av kristendom, islam och kulturmarxism. Därför bli Svenska kyrkan allt mindre relevant. Därför minskar antalet svenska och kristna medlemmar.


Det är ett hårt skal av kvinnliga vänsterpolitruker med ambitioner; Klein, Jackélen, och Brunne, som inte ser som sin livsuppgift att föra ut kristendomen och tio Guds budord till folket. Nä, Jesus, Gud och kristendomen har underordnats det politiska budskapet, och ideologin går ut på att ändra på allt, blanda alla och att alla gränser skall utplånas.

Svenska kyrkan kämpar intensivt för muslimer och böneutrop i Sverige. Det är galet och utopiskt, men Svenska kyrkan är/och har varit en av de starkaste krafterna bakom folkutbytet och den etniska utrensningar av kristna svenskar som vi ser  idag.

6 kommentarer:

  1. Sanningen Tack. Vi är en del som ser de "Falska profeterna" och dess följe Förvillarna!
    DuGamlaDuFria

    SvaraRadera
  2. Har tidigare varit totalt ointresserad av kyrkan (gick ur redan i tonåren), insåg tidigt att dess negativa inverkan på politiken är mycket större än vi någonsin kan ana:

    68-kyrkan hyser en mängd gamla marxistaktivister, som predikar för Sveriges undergång genom att använda kyrkorna som vänsterpolitiska plattformar.
    Svensk kristen vänster mötte marxismen 1965-1989, en hel generation vänsterradikaler inom universitetsteologin infiltrerade en kyrka, och gjorde karriär.
    De blev biskopar, docenter, professorer, prästutbildare, opinionsbildare och kyrkliga makthavare. Sedan blev även deras lärjungar opinionsbildande verktyg för socialismen.
    Den revolutionära och våldsförhärligande vänstern har nu intensivt anfrätt och knådat kristendomen i snart 60 år, i syfte att underlätta kompatibiliteten och fusionen med marxismen.

    Svensk kyrkohistoria är ännu delvis outforskad, redovisningen kommer att sätta vänstermaxisterna vid skampålen i evinnerliga tider för sin genomfalska och förödande infiltration!
    Vår sjuka konsensuskultur försöker tvinga oss att vända blad och leta efter något nytt att misskreditera, nu är det SD och nationalismen som hatas och smutskstas från predikstolarna.
    Kyrkan har blivit regimens lydiga verktyg för folkmord. De flesta prästerna är ett laglöst gäng av islamälskare, hycklande homokryp som inte har en gnutta andlighet i sig, utan använder Kristus som ett politiskt verktyg, det mest avskräckande exemplet är det halvmuslimska ” (S) för Tro och solidaritet”, med löfvens fru ulla som galjonsfigur. Valspråket ”Bär varandras bördor” kan jämställas med skallepers idiotiska begravningspredikan ”Öppna era plånböcker”.

    Några oheliga figurer som dragit kyrkan i smutsen (klein har Du redan nämnt):
    1979 startade tidigare ärkebiskopen KG Hammar och Caroline Krook, biskop i Stockholm, en ny rörelse för förändring, rörelsen Exodus, vilket betyder massflykt och deportation (av Svenskar?)
    Biskopen i Stockholm, tillika DDR-fanatikern Lars Carlzon
    Biskopen Jonas Jonson, som hängivet bekännt sig till kamrat Mao.
    Professor Carl-Henric Grenholms, föreläsare om Kristus som politiker och uppmanar till flaggbränning på Svenska flaggans dag, helhjärtat stödjer de våldsamma palestinska rörelserna och Israels undergång.
    Sven Tengström
    Jürgen Moltmann, vänstervridne teologen som uppfostrade Antje Jackelén i den marxistiska filosofin ”hoppet”.
    Jackelen upplevde, efter Världskyrkomötet 1968 i Uppsala, ett bakslag, den marxistiska revolutionen och de vänsterradikalas himmelrike blev till grus.
    Eva Brunne, biskop, aktiv i KRISS (kristna studentrörelsen), kyrklig tankesmedja med vänsterinriktning och en politisk maktfaktor.

    Intressant fördjupning:
    http://www.axess.se/magasin/default.aspx?article=3293#.WbZx1chJbIV

    Svenska folket vaknar sakta och reagerar mot radikaliseringen och islamiseringen:
    2016 lämnade 90 000 den sjunkande kyrkan!
    Under de senaste tio åren har Svenska kyrkan i genomsnitt tappat 57 000 medlemmar årligen,
    ….snart syns endast sjörövarflaggan och islams vimpel i flaggspelet ovanför ytan.

    Gå ur Svenska Kyrkan dagen efter kyrkovalet!
    http://www.kyrkoavgiftningen.se/?gclid=CLf82L7l_8MCFcQCcwodF70AvQ
    http://uturkyrkan.se/

    //SvExit

    SvaraRadera
    Svar
    1. Andäktig av beundran - kunskap äger.

      Radera
  3. @SvExit, Dina kunskaper överträffar dikten. Jag tillägger: Svenska Kyrkan med dess rikedom tryggar pensionen för de omnämnda. På den yttersta dagen är deras namn och gärningar likt medeltidens häxor brända på bål.
    Signerat Mässkalle som gärna går in kyrkor främmande länder för deras historiska betydelse

    SvaraRadera
  4. Var UK f veckan. 400 pers på aftonsången kl 17 en vanlig vardag.
    De du Jackelen, är det din dröm - eller din fasa?
    Ett sånt folk kör man inte med hur som helst.
    /Arlav

    SvaraRadera
  5. Låter underbart. Samma i USA!

    SvaraRadera