fredag 22 september 2017

Pampar i Nacka Kommun - läs och lär!

Staffanstorps kommun, utpekad (av vem?) som bland de sämsta (?) i landet på att ta emot nyanlända, har fått kritik från Migrationsverket, som tröttnat och börjat skicka nyanlända till kommunen innan de fått klartecken att det finns bostad åt dem.Nu svarar kommunen genom att placera nyanlända i husvagnar.

I ett första skede handlar det om sex husvagnar, avsedda för vuxna och ensamkommande med två personer i varje vagn. Barnfamiljer kommer att beredas plats i lägenhet eller på vandrarhem.
”Antalet husvagnar kan bli fler om Migrationsverkets anvisningar fortsätter på det nya sättet” skriver kommunen på sin hemsida.

Vem sa att människor som flyr krig och elände måste bo i strandnära miljondyrvåningar för pengar en vanlig svensk aldrig kommer i närheten av? Vem sa att de inte kan lära sig språket, kulturen och att arbeta? 


Min beundran för de starka politikerna i Staffanstorp.

3 kommentarer:

  1. Läsvärt lästips i helgen, Katerina Janoush har gjort det igen:
    https://nyheteridag.se/dokusapan-inifran-nacka-kommunhus-nagon-har-klottrat-fascist-pa-handlaggarens-kesoburk/

    Nacka kommunhus får stå som förebild till "Gökboet 2".
    Mats gerdau har fått nya huvudrollen, eftersom Jack Nicholson, trots sin gedigna erfarenhet, inte klarar av att spela den grad av sinnessjukdom som krävs, i det (inom en snar framtid) fullständigt islamist-integrerade PK-landet Swerigestan.

    //SvExit

    SvaraRadera
    Svar
    1. kloka damen2017-09-22 17:53

      Läser alltid vad Katerina skriver och det borde fler göra.

      Radera
    2. @kloka damen, Läst och förstått. Just nu har Katerina tänt till och där finns mycket mer.
      Kvinnor (Qvinnor) kan, Alice, Carina, Katerina m.fl. vågar. Ni använder den kvinnliga förmågan för överlevnad, nämligen Ni sover inte med vargar för att era barn inte ska växa upp i tyranneri.

      Vargen har många namn: Adolf, Benito, Dan, Donald, Josef, Kim, Mohammed eller Steffan. Ni tänker. Ni har lärt av historien.
      Andra kvinnor (Vinnor) använder fyra fingrar till budskapet. Kan det vara tydligare än så. Vad tänker du på, om du är man? ☺

      Till ämnet, 3x mannen från Raqqa som flyttat in i Nacka. Det är något som inte stämmer. Han måste vara rik, inte med fruar eller barn utan med oljan som blev till guld.
      Han ankommer Sverige hösten 2016 från Raqqa som varit ett av ISIS starkaste fäste. Att nu pk-media desinformerar, skyller på SD tyder på att det är många vargar inblandade tom in i immigrationsskogen där Stefan, Morgan är väktare och Helena sekreterare.
      Mässkalle

      Radera