måndag 13 juni 2016

Trump: -Vi måste tala sanning om radikal islamism, och begrava politisk korrekthet för evigt.


"Hemlagad extremism".

Trump: -"Vi måste kontrollera våra gränser för att skydda våra fria liv, och den livsstil vi har varit lyckliga nog att vänja oss vid. Dödlig ignorans måste stoppas nu, om jag blir president kommer jag att bevilja alla vertyg som behövs för att definitivt stoppa slakten på amerikaner. 

Vi måste ha en plan för att försvara oss mot 100 000tals islamister som beviljas uppehållstillstånd utan screening, och vi måste stå upp för den värdegrund som är vår.

Hillary Clinton vill ge sig på vapenlagarna, hon vill ta legala vapen från laglydiga amerikaner, och släppa in islamister med olovliga vapen att döda oss med.

Men varför ska vi stödja våld och aggressivt hat mot kristna, judar, kvinnor, homosexuella, och alla andra "orena". 

Emigration är ett privilegium, och de som angriper oss måste drabbas av konsekvenser. Inte "tyckas synd om". 

Muslimer i våra länder måste arbeta hårt tillsammans med oss, måste ange sina ISdräpare, och hela världen måste kämpa sida vid sida mot islamism och sharialagar." 

Talet var fantastiskt, helt oslagbart om man vill tro på förändring, någonting totalt annat än mer av samma, och öppna gränser för vem som helst med vilka sjukt ondskefulla planer som helst. 

Väljarna är så fed up med att inte bli lyssnade på, att hela tiden bli nonchalerade och von-oben-dominerade i sina livsvillkor. Människor behöver nåt att tro på, att bli sedda och lyssnade på, inte bara mötas av förakt från västs maktfullkomliga ledare.

Trumphatarna har såklart julafton efter talet, tonen är vansinnigt rå på CNN, Floridas borgmästare går igång som en fotbollshuligan på det vinnande talet med hånskratt och fnysningar som "get out of here!", och eggas upp av nyhetsankaret som har kollossalt stora problem att bevara sig neutral. 

Inte speciellt värdigt, jag undrar hur mannen blev borgmästare, krävs det inte mer?

LÄNK

Läs också: Kristianstadsbladet, Fuck sharia.

3 kommentarer:

  1. Världen behöver människor som Trump!

    SvaraRadera
  2. Speciellt Sverige behöver människor som Trump!

    SvaraRadera
  3. Fortsätter detta är vi snart alla förintade. Sverige är ett litet land och hur lätt som helst att ta över.
    Vi har ju redan IS-anhängare här och vem vet hur många och vad som planeras i deras huvuden. Vad jag tycker om imamerna går inte att pränta ner här. Har träffat muslimska kvinnor som berättat och det är inte någon trevlig information.
    IS har uppmanat till attacker i Europa mot otrogna och har all rätt i världen enligt deras lunta.
    Skrämmande att folk inte begriper vad som är på gång.
    Folk som stått med öppna armar och välkomnat alla utan urskiljning är totalt okunniga.

    SvaraRadera