måndag 13 juni 2016

Obama och Clinton kommer aldrig, aldrig att ta orden i sin mun. Inte EUledarna heller.


25. It's important to understand the role so-called "Lone Wolves" play in ISIS' mission of spreading terror, which is often misunderstood
26. As early as 2014, ISIS explained that *anyone* could carry out an act of terror in their name. "Do not ask for permission," Adnani said


Trots detta.

Presidentkandidat Clinton tillfrågades idag huruvida hon skulle kalla USAs värsta människoslakt i Orlando för "radikal islamsk terrorism". 

.-Från min ståndpunkt spelar det roll vad vi gör -  inte vad vi kallar det. Jag har varit mycket tydlig med att vi attackeras av terrorfiender, som använder islam. Oavsett om man kallar det radikal jihadism eller radikal islamism. 

Hur man gör en knut på sig själv. 

3 kommentarer:

  1. Fru Clinton har inte den intelligensen så att hon förstår skillnaden/likheterna om radikal jihadism och radikal islamist...om USA:s befolkning väljer fru Clinton till president kommer man att få en lika inkompetent och intelligens befriad ledare som Lövén och då är jag snäll i jämförelsen...!!

    Stefan H

    SvaraRadera
  2. Han var troende muslim, det är ramadan, som muslim så hatar han homosexuella. Vad är problemet, inte svårt att se sambanden här. I praktiken var det ett självmordsuppdrag, han visste nog att han inte skulle komma ifrån levande. Men det verkar vara viktigare att komma åt Trump. Det gäller att se till att man inte ser skogen för bara träden.

    SvaraRadera
  3. Go for Mr President Trump!

    SvaraRadera