onsdag 4 november 2015

Sverige är - på eget bevåg - landet som är mest drabbat av massinvandringen, ropar nu på HJÄLP i EU.

 På grund av "det ansträngda läget" i  den svenska folkvandringsmottagningen så anser regeringen att Sverige bör få ta del av det fördelningssystem som EU-länderna beslutade om tidigare i år för Italien och Grekland. 

Europeiska rådets ordförande Donald Tusk stödjer den svenska regeringens rop på hjälp.- ”Sverige sticker ut i EU. Att upp till 190 000 asylsökande kan komma hit till ett land med tio miljoner invånare är ett på bevis på den generositet och solidaritet som finns i Sverige och hos dess befolkning”:

- ”Det är uppenbart för mig att Sverige är det mest drabbade landet”, säger Tusk. 

"Drabbade..." 

Den som tar sig vatten över huvudet, får det lätt i öronen.

DI




4 kommentarer:

  1. Vad anser DN om det?
    Där häckar ju en nästan Polack!?

    Jungman
    Jansson

    SvaraRadera
  2. Har Löfven fattat det nu först? Fina ord ansträngt läge, jo jag tackar, ett kollapsat läge, ett katastrofalt läge, ISIS anhängarnas vilopark finns i Sverige.

    SvaraRadera
  3. Det känns som att det gått upp för de mörk-svarthyade att Sverige sitter på pottkanten, det märks för de har börjat kaxa upp sig och tror att vi ska gå och buga för dem.

    Har kommit i några diskussioner med dem det senaste halvåret och jag säger då det, att vara tjänsteman och arbeta med såna här typer dagligen...på ren svenska: Fy fan.
    Polisen gör det bra. Det här är inte några balanserade folkslag, precis.
    Våld och bråk är vardag och nu har det kommit hit.

    SvaraRadera
  4. Det ar ju markligt att inte nagon journalist kan ta och stalla dem mot vaggen och fraga varfor de helt plotsligt har slagit over pa ett annat spar. Antalet asylsokande har ju inte okat/dag sedan de sa "vi klarar det har och mycket mer". Trodde de att det skulle vara bara en vecka?
    Det vore ju pa plats att en "riktig" journalist ringde upp dem och fragade varfor.

    SvaraRadera