tisdag 6 oktober 2015

Merkel avslöjad i sitt rätta jag.






ARD network anklagas för islamofobi, såklart, efter att ha visat en satirbild med Angela Merkel iklädd en chador, med en photoshoppad Reichstag omringad av minareter i bakgrunden. Detta som skulle illustrera den massiva utomeuropeiska invandringen har, såklart, skapat en storm i Tyskland. Många korrekta satte inslaget i luftstrupen och anklagar nu ARD för att provocera och kränka muslimerna.

Men ARD pudlade inte som var och en i Sverige hade måst göra tusen gånger om. Utan hävdar “Vi anser att satiren ändå stämmer överens med våra journalistiska värden. Och vi tillbakavisar alla insinuationer om att vi skulle sprida islamofobisk propaganda.” 

Nu väntar vi bara på att vår statsminister ska komma ut. 

(Bild från HM/Åhléns höstmode för herrar.)

10 kommentarer:

  1. Hon är ju en produkt av Östtyskland inte att jämföra med dem i D.
    Frågan ät hur hon kom till makten?

    SvaraRadera
    Svar
    1. De andra blev påkomna med handen i syltburken. Slarvigt av dem.

      Radera
    2. Med armbågar,och en dj-la massa list....Helmut Kohl varnade CDU för henne,men blev inte lyhörd !
      F.ö. tror jag aldrig jag gynnat H & M,och kommer efter din bild Cariana hellre aldrig att sätta min fot i Persson`s affär.

      Radera
  2. Om jag inte missuppfattat det alldeles uppåt väggarna är ARD Tysklands motsvarighet till SvT och då kan vi konstatera att de sköter sitt uppdrag (i motsats till andra).

    SvaraRadera
  3. Född diktator, har hon ändå lyckats dupera alla via EU.

    SvaraRadera
  4. Na ja..Allt har minst två sidor.I detta fall var det ett program som normalt är kritiskt till saker och ting,som sände ut bilden.
    Det fina i kråksången var,att PK-pressen (som är minst lika korrekt som "vår") gick i fällan och publicerade bilden på förstasidorna !
    Nu fick ju alla som missat programmet taga del av Führerin Merkel i sin islamska skrud.
    "Mutti" blev så chockad att hon ringde upp ARD,och begärde tid för ett genmäle.ARD-programmet som nu blir till en biktstol,styres av en känd programlederska i Tyskland,och kommer att sändas som Talk-Show i morgon kväll 21.15 hos ARD.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Strålande info, tack. Så, det kommer en rättvisad bild för tyskarna också. Sorgligt.

      Radera
    2. Ja framför allt PEGIDA irriterar de "korrekta"...Det verkligt uppseendeväckande i dagens Tyskland är,att man liksom Sverige avskaffat demokratin.Socialisterna och CDU/CSU styr nu enväldigt,med diktator Merkel som ljusbild !Ett steg längre än vad DDR förmådde.....

      Radera
  5. Men finnes ej dräkt spm täcker nosen på henne?

    SvaraRadera