måndag 7 september 2015

BOKA 15 SEPTEMBER! DEMONSTRATION AVGÅ!

Stefan Torssell på FB:



Den 15 september mellan klockan 10 till 13 kommer det att vara en demonstration på Sergels torg i Stockholm som har namnet Demonstration Avgå. 

Det är samma dag som riksdagen öppnar.Jag har blivit inbjuden att tala och jag svarade omedelbart ja.
Demonstrationen handlar om att makthavarna i Sverige åsidosätter sina förpliktelser. Situationen är allvarlig. För att vi ska klara av nuvarande utvecklingen måste Sverige bygga ett nytt Norrköping varje år för att människor inte ska behöva sova på vindsloft och i rännstenar. Pengar måste till för att människor inte ska gå under i vinterkylan.Ingenting har makthavarna planerat för. Jag ska tala om välfärdsstatens innersta väsen och varför den måste omfatta alla. Jag ska också tala om jämlikhet mellan människor.

Jag ska även ge en del oväntat beröm åt olika människor i vårt land.Kom och slut upp. Varje deltagare är viktig.
Kan du inte komma så sätt in en liten slant på Bankgiro: 626-5599, glöm inte att skriva ditt namn.

Denna demonstration är unik i sitt slag. Ingen politisk organisation eller annan organisation står bakom. Inga partibeteckningar ska förekomma. Detta är en Folkets demonstration för att visa vilken sorts land vi vill leva i. Det handlar om vilka värden som är väsentliga för att skapa ett gott land.Sprid gärna detta vidare.

Jag vet inte hur man gör för att sprida denna korta text och bilden under med information från Therese Larsson. Hon är en av initiativtagarna till denna demonstration. Hon har allt mitt stöd.

Någon ville att jag skulle komplettera med syftet för demonstrationen.Syftet är att visa att svenska folket vill att makthavarna talar om vad de vill med Sverige. Att de berättar hur människor ska få arbete och hur de avser att få bukt med de skenande bostadskostnaderna och hur studenter ska kunna få tak över huvudet så att de kan studera.Syftet är också att tala om att medborgarna är trötta på att hunsas av ett litet etablissemang i huvudstaden.
Demonstrationen är för svenska folket och för Sveriges demokratiska principer och mot en maktelit som inte längre sköter sina uppdrag. Ett sätt att åsidosätta sitt uppdrag var att träffa decemberöverenskommelsen. De som är nöjda med den nuvarande utvecklingen i Sverige bör givetvis inte delta i demonstrationen.Jag kommer också att tala om invandringspolitiken på ett sätt som troligen är nya tankegångar för många. Inget gnäll eller mörka krafter om det är någon som till äventyrs skulle förfalla åt huvudstadens felaktiga sätt att beskriva svenska folkets tankar.

1 kommentar:

  1. Tack för att du ställer upp för oss " folket"
    Kram hej från Sonja i Ronneby
    Ps Hade gärna deltagit i Stockholm men långt är det Ds

    SvaraRadera