måndag 3 augusti 2015

Det sa vi för tio år sen, Rojas och jag.

Att gå bort på kalas nuförtiden, SDsommaren 2015.

Vid desserten när vinet har hunnit beröra sanningscentrat, kommer det. Det börjar alltid lite smått och "ofarligt", med att någon vågar säga att det är förskräckligt med
en rekordstor invandring, rumänska tiggeriets utbredning, hundratals ungdomars medverkan i Islamiska statens terrorkrig, misslyckad integration, segregation, utanförskap och otrygghet - i ett helt annat EU-land. T.ex UK, Belgien eller Frankrike. 

Då kan alla först försiktigt instämma, sen smått komma in på svenska skolan, Malmö, granater kåkstäder, bidragsbedrägerier, illegala, Göteborg, skjutningar ja, faktiskt bannemej hela Sverige..... Sen brister fördämningarna, ljudvolymen ökar, det slås knytnävar i bordet, alla har egna berättelser, nån har sommaren 2015 - believe it or not - alldeles själv kommit på att "TIGGERIET ÄR ORGANISERAT!!" Nån annan lycklig sate har hajjat att Per Gudmundson is da shit, och frågar initierat om vi alla läst "dagens Per Gudmundson"??! (Ja, typ redan när han bannmärktes)

En ensam person, av judisk härkomst (-som aldrig varit i Malmö?), opponerar sig. -"Hallå! Hör ni inte att ni är på väg att göra samma misstag en gång till! Jag känner igen hetsen, det var exakt så nazisterna sa om judarna...!" 

Det håller bordet inte med om, en väsentlig skillnad påtalas, dvs judarna ville inte skapa ett shariakalifat genom att halshugga alla otrogna. Den otroligt bildade och i övrigt mycket sympatiska judinnan avfärdar detta med trams, och att islamisterna bara är en obetydlig klick inom islam. 

En sitter knäpptyst vid bordet. Jag. Som föraktats och baktalats som "rasist/fascist/nazist" för att jag hävdat sanningen, utan alkohol, i åratal.

Nu är det för sent. Dom får sparka sig trötta.

Mauricio Rojas:- Missnöjet bottnar inte i en gryende rasism eller främlingsfientlighet. Så har många velat hävda, men utan det minsta sakliga stöd. Vad däremot är påfallande och väldokumenterat är en växande oro.

Att inte erkänna detta och istället ge sig på SD:s väljare, som om de vore obotliga rasister, är inte bara att skjuta på budbäraren utan manar fram en ännu starkare reaktion mot vad som uppfattas som ett verklighetsförnekande ”etablissemang”.

5 kommentarer:

  1. Jag har också märkt av exakt samma fenomen i vår/sommar.
    Det jag funderar på är att det var väl ändå f-n att det skulle behöva en muslimsk terrororganisation som slår nazisterna i brutalitet och handgranater i Malmö för att de till slut skulle fatta....

    SvaraRadera
  2. De förstår inte bättre. Och vi kan bara skaka på huvudet när de inbillar sig att de just uppfunnit en världssensation.

    SvaraRadera
  3. Carina:
    Sent skall syndarna vakna ! Nu kan du skönt sitta tillbakalutad,när den "korrekta" delen far i luven på varandra ! F.ö firar den näst störste landsförrädaren alla tider, idag (eller morgon) sin 50-årsdag.
    Må allt ont träffa honom,blir min födelsegåva....

    SvaraRadera
    Svar
    1. Må den djävulen lida alla helvetes kval på sin födelsedag.

      Radera
    2. det lär vara skottpengar på landsförrädaren.....

      Radera