onsdag 24 juni 2015

"Under de åtta år som Fredrik Reinfeldt regerade Sverige var det med ett närmast sociopatiskt falskspel som inte har några jämlikar. "

Daniel Suhonen i den första sanna uppgörelsen med Sveriges genom tidernas största landsförrädare, MÅSTE-LÄS!



-"Vi sitter nu med resultatet. Jobben kom inte. Produktiviteten faller. Skolan är skit. Han bröt slutligt ner de strukturer som skapat ett fungerande samhälle. Skatterna sänktes med 140 miljarder per år. Värnplikten skrotades, som den yttersta symbolen för en jämlikhetsambition han ogillade.

Försvaret lades i praktiken ner. Det är Putin glad för i dag. Socialförsäkringssystemet krossade han och i andra änden började de mer välbeställda hamstra privat trygghet. Vi är på ett sluttande plan mot ojämlikhet. Han vältrade över kostnader på kommunerna utan att höja statsbidragen – med det glada beskedet att kommunpolitikerna gärna fick höja kommunalskatten – som är den mest ojämlika.När Reinfeldt insåg att valet 2014 var förlorat satsade han på att förstöra för motståndaren och bädda för kaos.

Han höll sitt kallhamrade tal om att vi skulle öppna våra hjärtan för fler flyktingar men att detta skulle sluka alla förbättringar för dem längst ner. Reinfeldt visste exakt hur han spelade upp invandringsfrågan."

Reinfeldt - nallebjörnen som stack upp en bockfot.  - Och hans efterkommande OCH motståndare fullföljer hans verk !! 

Bränn Reinfeldts åsiktskorridor!

12 kommentarer:

  1. Leni Björklund startade den största nedrustningen av Sveriges försvar någonsin!HON ÄR SOSSE!!!Sossarna var alltså mycket på hugget när det gällde att nedrusta vårt land.
    Sossarna är regeringsodugliga svetsloppor!
    Glömmer inte....

    SvaraRadera
  2. Det har funnits många många landsförstörare, men ingen har orsakat landet samma historiska katastrof som Reinfeldt.

    SvaraRadera
  3. Det mest tragiska är att oduglingen Reinfeldt fortfarande styr Moderaterna. De som tror AKB är befälhavare på M/S Moderatic är oförmögen att tänka rationella tankar och förstår inte detta apspel som AKB spelar. Sufflören Reinfeldt är ständigt närvarande och håller henne i herrans tukt och förmaning.

    Fyra psykopater bestämmer sig för att göra en statskupp och ta makten i Sverige. Dessa fyra är Reinfeldt, Borg, Schlingmann och horbocken Littorin.

    Dessa fyra snickrar ihop ett ”jobbskatteavdrag”. Med detta jobbskatteavdrag lurar man en hel nation i åtta år. Hela upplägget är en gigantisk potemkinkuliss och skulle om riktiga journalister funnits braka samman under trycket av faktagranskning, felberäkningar och felbedömningar.

    Hela jobbskatteavdraget är en chimär och dessa förstörare är inget annat än klåpare. Att pajasen Borg fick någon sorts ”rockstjärnestatus” är symptomatiskt och visar med tydlighet vilket eländigt skick landet befann sig i under Fredrik ”Den Store” Reinfeldts skräckvälde.

    Fakturan på Reinfeldtregimens ödeläggelse av landet kommer.

    Var så säker!

    SvaraRadera
  4. Håller med i allt. Och beklagar djupt den patetiska riksmarionetten AKB. Hon är bara en tragisk figur.

    SvaraRadera
  5. Förstöraren Fredrik Reinfeldt som är svårt drabbad av megalomani har i något av sina abnorma rus av storhetsvansinne sagt:

    ”Jag går sida vid sida med folket vars förtroende jag bär”

    Så pratar en man som är drabbad av storhetsvansinne. Så pratar en man som är lider av patologiskt sadistiskt hat mot vanliga hederliga människor.

    Så pratar en man som inte har någon som helst självdistans eller närhet till ödmjukhet. Den som tror att Reinfeldt är en god människa har fel. Reinfeldt ömmar inte för somalier eller muslimer. För Reinfeldt har de hela tiden varit ett verktyg för att rasera den svenska välfärdsstaten. Reinfeldt är en elak djävul!

    Revidering av citatet efter inkommet facit till er som trodde han tänkte på landets bästa.

    ”Jag gick sida vid sida med folket vars förtroende jag missbrukade”

    PS.
    Den skada Reinfeldt orsakat Sverige plågar mig dagligen och ingen kommentar i världen som jag skriver kan lindra den avsky jag känner för den grisen. Må han få sitt straff!
    DS.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag håller med.! En FALSKARE människa? får man leta efter.
      Undrar om hans ekonomi numera spelar roll??

      Radera
  6. Fler o fler sanningar kommer fram om Reinfeldt. Han toppstyrde och tystade folket och kallade oss rasister, nazister, främlingsfientliga m.m.
    De andra partiledarna uppträdde som lydiga slavar och hängde på hatet mot SD och dess väljare. Hur länge ska det ta innan folk vågar börja prata med varandra igen? För första gången i mitt liv upplevde jag diktatur och det blev allt värre o värre när han blev omvald andra gången. Tack o lov blev det inte en tredje gång. Att en endaste tok kan ställa till det för ett land är svårt att förstå. Kan Löfven göra rätt? Tror inte det. Jämför man honom med en del skarpa hjärnor framstår han som en tönt.

    SvaraRadera
  7. Besviken! Anade inte att du var socialist! Kommer inte att läsa din blogg mer.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Anonym, så anonym att ingen saknar dig, Hejdå.

      Radera
    2. Socialist. För att jag dissar Sveriges brutalaste fejk-socialist.
      ?????
      Du har din frihet att läsa eller inte. Vassegod!

      Radera
  8. Spelar ingen roll om man är Sosse, SD, eller något annat.
    Reinfeldt skadade alla svenskar fundamentalt och kom undan med det.

    SvaraRadera