tisdag 16 juni 2015

Känner ni stanken?

Man bara måste älska DIs bildval, ett grandiost monument över nåt vi aldrig trodde vi skulle få se. Lea-lösa varelser som krälar efter makt likt maskar i ett  varigt bensår. 

Jag känner bara förakt, vämjelse och avsmak.

6 kommentarer:

  1. Detta parti M har jag jobbat,slitit för, på min privata fritid.Under många valtider har man gnetat som en liten iller,tagit emot skit från sossar och kommunister som kallat mig för nazist.Det tillmälet känns igen,nu kallas SD´s medarbetare för skällsordet.
    ALDRIG,aldrig mer skall jag lägga min röst på detta falska förrädarparti.
    I dag och under denna regeringsperiod står glädjen högt i taket hos sossar,kommunister och miljömupparna,de har ju lyckats lura skjortan av Alliansen.En röst på Alliansen blev en röst på kommunisterna!Vem får betala kalaset?
    Nu kan jag med stolthet säga,jag skall rösta på SD vid nästa val.
    Lurad

    SvaraRadera
  2. Du är långt ifrån ensam - en klen tröst dock! Men behåll vreden, så straffar vi dem i nästa val!

    SvaraRadera
  3. En bild säger mer än 1000 ord. Dessa landsförrädare och demokraturvurmare borde avsättas omedelbart. All heder åt Finn Bengtsson som rakryggat kan möta sina väljare.

    SvaraRadera
  4. Har röstat på sd sen 90-talet och blir förundrad över att folk nu när det är för sent ska rösta på sd. Samma personer som förut kallade mig rasist och nazist ska nu rösta på sd som är ett totalt pk-fiserat parti med en sionistiskt ledning och starka sympatier för israel.Vet ni vad ni röstar på?Sd är inget svenskvänligtparti längre utan ett populistiskt parti med en fd karismatisk ledare. SD är idag kuppat och infiltrerat av det gyllene folket med dom stora näsorna.Titta på namnen i partitoppen och begrunda varför dom låter så osvenska ex Paula bieler bröderna ekeroth.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Vad gör Du här?
      Är det för att ditt Parti lagt ner verksamheten pga för få medlemmar?

      Radera
    2. Vad gör jag här. jag kan inte mer än skratta åt er fredagsmys narkomaner nu när ni era vattenskallar har vaknat 10år för sent. Idag är sd ett svennebanan axepterat parti, lite lagom blatte kritiskt lite lagom blatte vänligt, ni kan sitt och älta-jag är inte rasist meeeeeeen vi kanske tar in lite för mycket invandrare, vad kan man begära av dom ryggradslösas förlovade land

      Radera