fredag 2 januari 2015

Du är för billig, Lena Mellin.



Lena Mellin ger sig idag in i debatten om de bortskämda invandrarna, hon varnar (?!) dem för att deras beteende hotar "den svenska uppslutningen" bakom den extrema massinvandringen. Och det vore ju förfärligt för svenska bottenmedia, dvs om svenska folket får inblick i bluffen utan Mellins och hennes rögröna kompisars förgyllda världsbild. Som om dessa lyxinvandrare skulle bry sig om svensk opinion!
De har lurats just hit för dyra pengar för att bo i Malmö/Sveriges Syrien och få livstidsförsörjning, beende bredvid de andra gubbarna på moskégolven.

Mellin: - Enligt regeringens nedröstade budgetförslag kostar asyl- och migrationspolitiken i år drygt 33 miljarder kronor. Det är en budgetansträngning som ett rikt land som Sverige självfallet har råd med.

Som om en räv som Mellin verkligen tror att kostnaderna för Sveriges skattebetalare stannar där - med själva asyl och migrationskostnaderna i samband med ankomsten.

Pilutta dig, Mellin.




aftonbladet

1 kommentar:

  1. nej,nej... Inte 33 miljarder..Nu ska vi inte överdriva!
    enligt en pensionerad (kvinnlig) journalist (var det på BT eller ÖP?) som "forskat" i ämnet kostar asylanterna enbart 17.4 miljarder!
    Om det bara vore så väl....*suck*

    SvaraRadera