torsdag 20 november 2014

Kräkfärdige näthataren Dan Eliasson fortsätter sabba hela Sverige mot total undergång.

Från Migrationsverket till Försäkringskassan till ny Rikspolischef. Vad är hans meriter för jobbet? 

Eller är allt som krävs i en sosseregering att man är en pålitlig PK-apostel, byråkratisk härskare med tillräckligt mycket havererat skit -  korruption, nepotism, maktmissbruk, misstanke om stämpling/anstiftan/uppviglande till inbrott och olagliga repressalier -  i säcken för att platsa? 

Dessutom immun mot kritik och besatt av Makt.


5 kommentarer:

  1. Jag tror du räknade upp de flesta av de meriter som krävs för att göra karriär i det politiserade sverige. De tyngsta meriterna torde vara att man är en pålitlig PK-apostel, byråkratisk härskare, samt obrottsligt lojal mot den eller de som utser vederbörande. Lojaliteten i att utföra sitt arbete för allmännhetens bästa kommer nog långt ner på listan. Om punkten ens finns med?

    Skogis.

    SvaraRadera
  2. Sjelv får jag kräkreflexer när jag ser Danielsson.
    Med honom som rikspolismästare och polisutbildningen
    på södertörns folklågskola vore det lika bra att lägga ner
    polisen.

    SvaraRadera
  3. Arma Sverige!

    SvaraRadera
  4. Obehagskänslor när den mannen visas upp i TV. Varför byter han jobb så ofta? En hoppjerka både i ord och handling. Sympatisk nä
    snarare spyglad och en kräkfärdig översittare är den uppfattning jag fått.

    SvaraRadera
  5. Ingen tillfällighet att SVT:s Ulf Johansson blir chef över Uppdrag Granskning. UG har utav justitiedepartementet/Rikskriminalpolisen förbjudits att gräva i Grimslövshärvan. Ulf Johansson mörkade grova brott åklagare Yvonne Rudinsson/Christer Johansson begår i utredn. i Grimslövshärvan (sök åkl. Birgitta Fernqvist polis Jerlebo på nätet) sedan 2001 då Ulf Johansson var Smålandspostens direktör. Rikspolischef Dan Eliasson var den som utav Thomas Bodström sändes ut till åkl. Rudinsson/Johansson för att styra utredningen i Grimslövshärvan så att INGEN av polisens infiltratörer ( vilka sålt 2000 vapen till gäng) blandas in i utredningen. Växjö tingsrätts domare förbjöd advokat Fagrenius att ställa frågor som rör polisens infiltratörer och mc-gäng.

    https://www.svt.se/kultur/medier/ulf-johansson-blir-ny-chef-for-uppdrag-granskning

    SVERIGES STÖRSTA SKANDAL SOM ÄNNU EJ FÅTT SE DAGENS LJUS!

    SvaraRadera