söndag 23 februari 2014

Ojojojojojoj, SD,

det duger inte.

 Att köra fram en så helt okunnig och totalt medieotränad rookie som Kristina Winberg, mot en räv som Marit Paulsen i Agenda -  det var inget annat är komplett förödande. 

Det går inte att rösta på Winberg i EU-valet. 


Tommy Funebotwitter: Inne i Björn Söders huvud: "Vi har väl inte beställt EU-valsedlarna ännu?"

4 kommentarer:

  1. Tror nog SD kandidaten vann på poäng,vem bland vanligt folk vill höra teknikaliteter om fördrag,när brottsligheten har fritt fram inom EU,och tiggeriet och människor utan uppehållstillstånd skall leva på svenska skattepengar? De som hävdar att nuvarande EU är nödvändigt för, svensk export bör upplysas om att det kostar skattebetalarna 26 miljarder netto 2013 för den ynnesten.

    SvaraRadera
  2. Det borde SD ha lärt Winberg att ta fasta på inför intervjun, men hoppas du har rätt. Paulsen kan också ha förlorat på den diktatoriska och aggressiva tonen.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Som Palme mot Fälldin i Scandinavium 1 september 1976. Det blev som bekant regimskifte efter det och ska jag vara ärlig så skiter svenska folket i debatterna, de vill bara byta ut dem i Bryssel, Helgeandsholmen och Rosenbad. Förhoppningsvis mot några som inte trakterar efter inbjudningar från World Economic Forum eller Bilderberggruppen.

      Radera
  3. Argus, du lyfter en tung börda från mig! Kan det vara så väl?

    SvaraRadera