lördag 25 januari 2014

Dagens twitterfråga. När skriker vi högt??

"Varför är det så tyst om att hälften av alla kvinnliga pensionärer får ut 8 papp eller mindre varje månad. När skriker vi högt?" 

Fast. 

Riksdagsledamöterna föreslås få ersättning för resor även mellan fritidshus och riksdag.

4 kommentarer:

  1. Jag vrålar av ilska över galenpannor till politiker.
    Dom kan inte sätta sig in i hur det är att vara black, noll empati.
    Självgoda s..tstövlar diskriminerar äldre.

    SvaraRadera
  2. Mindre än 8000:- Skämmes politiker!!!Ingen insikt, ingen inkänning. TVI.

    SvaraRadera
  3. En mej närstående person är utstämplad. Fick ett oengagerat råd från en lika oengarerad person. Med en total likgiltig axelryckning fick vederbörande ett besked om att om det saknades pengar till att hålla bil och bensin för att gratis dagligen ligga och köra till en anvisad aktivitet "för det socialas skull", så fick hon väl gå till socialen. Det var inte hennes problem. Socialen är inget alternativ för henne. Sälj hus och hem och lev upp de fattiga slantar det genererar, sen kan du komma tillbaks.
    Om ett halvår kan hon gå i en mycket tidig pension och får då inte ens 8000 kr brutto. I bästa fall lite drygt 5000 kr sedan skatten är dragen. Det är hennes lott. Behöver jag tala om att hon räknas bland de etniskt svenska. Hur detta ska gå ihop, det vete fanken.
    Kan tilläggas att hon skrek högt... fast för döva öron.

    Skogis.

    SvaraRadera
  4. Skogis, jag vet inte vad jag ska säga. Det är en sån ohygglig spark i magen. 5000:- !?! Det är vad Fredrik Reinfeldt använder till att snyta sig i. Hur kan det få vara såhär?? Kan nån svara mig`??? Det duger INTE!!!

    SvaraRadera