lördag 14 september 2013

Idag sveper en avskyvärd vind över Sverige. Nomenklaturans vind.


Det blåser en farlig vind över Sverige - "en-åsiktsvinden". Den att en åsikt är sublimare och rättare än alla andras, den att de som äger makten till media är de som äger rätten till den endaste uppfattningen.

Varje dag för jag ett upprop här på min blogg för det Sverige som jag älskar och vill leva i. Jag tror inte på den enfald som de självbelåtna bill-och-bull-megafonerna, som idag uppträder på bild, i grupp, och offentligt, hyllar i sin egen fullkomlighet.
Sverige har under seklers lopp berikats med människor som kommit till vårt land av olika skäl, men aldrig förut har landets fundamentala värdegrund så som nu demolerats och skymfats av utanförskap, hat, religiöst förtryck, segregering, polarisering, samhällsomstörtning,trakasserier, våld, ghetton, kriminalitet och laglöshet. Det är denna anarki som idag hyllas jublande pompöst av de som helt saknar verklighetsförankring.

Det är hög tid att vi folket visar nomenklaturan att vi som lever i den verklighet som dessa charletaner älskar på ekonomiskt behörigt avstånd, ser vad vi ser och hör vad vi hör. Det är dags nu för oss alla att tala om att i vårt Sverige kan alla, oavsett etnisk bakgrund, kön, funktionshinder, religion, sexuell läggning  leva tillsammans - under förutsättning att vi alla lever efter samma lagar,  och civiliserade och sekulära humanism.

Jag känner starkt obehag för dessa ceremoniösa och förljugna von-Oben-posörer som koketterar på expressen idag. 

De vet inte vad de talar om för verklighet, men tar sig ändå makten att vitt breda ut sig, åthuta, vanära och sparka på miljoner människor som tvingas leva under andra omständigheter, erfarenheter, och med andra tankar. 

Jag önskar att alla dessa hade sin gamla mamma i Biskopsgården.

14 kommentarer:

  1. Själv uppskattar jag att de har vänligheten att outa sig själva så att vi som älskar Sverige i fortsättningen kan göra vårt yttersta att undvika dem och de företag, organisationer och föreningar de företräder.

    Det verkar nu råder full panik bland PK-eliten och det är bara synd att jag förra årtusendet gick ut statskyrkan annars hade jag försökt öka på deras panikkänslor imorgon.

    SvaraRadera
  2. Ja, det råder ju ingen tvekan om varför de fina människornas klubbs "upprop" kommer just idag. Vi ska skämmas, och gå och lägga oss i korgen. Istället för att gå och rösta vårt hjärtas mening.
    Förtidsröstade på SD i Danderyd, och lade upp det hemskickade brevet med SD-röster plus röstkort. När kontrollanterna fick syn på kuvertet, såg de ut som om de ätit nåt väldigt olämpligt. Arma människor.

    SvaraRadera
    Svar
    1. En anledning till att jag inte är med i Svenska kyrkan är att jag är ateist. Sedan är det inte säkert att jag skulle få bli medlem då jag är ondsint nog att njuta av synen när skenheliga människor spricker.

      Radera
  3. Har velat allt för länge om att vara med i detta Helle Kleinska hyckleriförbund, men fallit för den fina familjetraditionen. När jag röstade i kyrkovalet var jag glad för att kunna sparka dem i magen - de som vill tvinga på mig åsikter. Men ett beslut om utträde kommer på måndag.

    SvaraRadera
  4. Var inne och läste på uppropet. Där blandades det friskt. Dagens invandring till sverige med de villkor och ekonomiskt omhändertagande som finns här idag, ställdes mot svenskars utvandring till Amerika på sin tid. Iofs. en klassisker. Men det blir inte många rätt i den jämförelsen. Jag undrar verkligen om de som skriver på den listan förstår vad de skriver under på. Den skrivningen är ju direkt riktad MOT invandrarna. Det är givetvis inte menat så. Av automatik och ren reflex riktas ju allt sådant mot etniska svenskar, i det här fallet mest mot sverigedemokraterna. Men om tar i beaktande att svenskar i gjorda undersökningar anses vara en av de mest toleranta och minst främlingsfientliga folket i världen och att verkligheten nu alltmer visar vem som diskriminerar vem... och vem som står för hatbrott med mera, med mera, så skrev alltså dessa godhetsapostlar på något som verkligen slår tillbaks mot deras intentioner. Tyvärr är det mest att gapa och svälja, att följa med i ledet, inte minst för dessa människor som tycker att de har gjort en god gärning med att aningslöst skriva på listor. Tänk inte, bara se vad och hur "alla" andra gör.
    Jag ser det nu stundande kyrkovalet som en test och hoppas på det bästa. Har beställt och fått egna valsedlar, bara ifall att. Har också försökt tränga igenom mitt lilla umgänges totala ointresse för detta val. Någon har jag nog fått intresserad, men de flesta bryr sej inte. Nå, jag har varit där själv och kan inte döma dem för hårt.

    Skogis.

    SvaraRadera
  5. Citat: "Det blåser en farlig främlingsfientlig vind över Sverige. Den tränger sig in i våra vardagssamtal."

    Inte ens de goda och ädla undertecknarna är alltså fria från främlingsfientliga samtalsämnen i sina vardagssamtal. Om undertecknarna verkligen menar allvar så borde de alltså först granska sig själva och ta tag i vardagsrasismen inom sina egna kretsar.
    Men de menar nog inte sig själva. De pekar nog mot "de andra".
    Lasse

    SvaraRadera
  6. Nu är jag tillbaka, jag freakade ut totalt imorse, blev helt rosenrasande. Det finns INGENTING som får mig så blodstörtande ilsk som när en elit försöker sätta sig på vanliga människor. och trä sina åsikter över huvudet. Och bara tanken på Jonas Gardell, som galjonsfigur för muslimerna som dödshotatrhonom och hans likasinnade. Patetiskt. För att figurera på första sidan med andra mediakåta B-skådisar.

    SvaraRadera
  7. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

    SvaraRadera
  8. Carina, varför raderade du "Gunilla" innan jag fick chans platta till henne? :-)

    Jag tänkte hänvisa till Mångfaldsbarometern som Sociologiska institutionen vid Uppsala universitetet genomför varje år och som visar att: "Majoriteten av det svenska folket (66%) tycker 2012 att vissa invandrargrupper inte kommer att kunna integreras till det svenska samhället."

    Att "Invandrarna har skyldighet att anpassa sig till vårt lands vanor" tyckte 81,6%. "motståndet i Sverige mot burka och niqab är kompakt. 85,4% respektive 81,8% anser att de är helt eller ganska oacceptabla".

    Länk: http://www.soc.uu.se/digitalAssets/155/155963_m--ngfaldsbarometern-2012.pdf

    Man kan konstatera när man läser undersökningen att personerna bakom verkar ha en vilja att glätta upp attityderna och ett sätt som jag gör det på är att blanda äpplen och päron. det är en avgrundsdjup skillnad på en välutbildad västerlänning eller asiat och en extremreligiös analfabet men det tar man ingen hänsyn till när man formulerar frågorna.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Har du inte förstått att uppfattningar som inte är helt överens med Carinas måste raderas./ Gunilla

      Radera
    2. Gunilla, vad har du här att göra? Se så, schas med dig! Håll dig till Expressen, Aftonbladet och TV4. Finns det inget trams där som du kan fortsätta slumra till? En dag vaknar kanske du också men då är det försent, alldeles försent. Dina barn och barnbarn kommer att få betala priset för din ignorans.

      Radera
  9. Gunilla har helt fel. Jag raderade ett återkommande anonymt troll, inte nån som jag inte var överens med.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det insåg vi gammeluvar...Nu har trollen genom åren minskat,men tydligen börjar deras barn nu kunna plita ner tecken på datorn !

      Radera
  10. Märkligt intresse troll har. Kan dom inte bara skaffa sig ett liv.

    SvaraRadera