söndag 13 januari 2013

I Reinfeldts mångkultur är kvinnofriden på nivå med Indien.




20årig kvinna var på väg från tågstationen i Sundbyberg, då hon överfölls av fem män bakifrån i förmiddags. Dom tog vad dom ville, sprang sen som andra fega kåta harar direkt från platsen.
Kvar i en snödriva låg den unga skändade kvinnan. Vars liv aldrig kommer att bli normalt igen.
Det sorgliga är att för våra poltiker är det bara en notis i skithustidningarna. Folket blundar och funderar vad dom ska ha till lunch idag.

Ända tills fem eller sex eller sju eller åtta varelser gangbangar deras syster, deras dotter, deras mamma, deras flickvän, deras son, deras bror, deras pojkvän i morgon, övermorgon, imorgonbitti eller i natt.

14 kommentarer:

  1. Ibland blir jag för sharialagar.

    SvaraRadera
  2. Är det inte de lagarna som anser att det är kvinnans fel?
    Det var väl inte det du vill!?

    Skepparn

    SvaraRadera
    Svar
    1. Lugn och fin nu. :-)

      Jag tänkte mer på "öga för öga, tand för tand" och tillhör man en ideologi med religiösa förtecken som strävar efter att införa sharialagar så bör man frivilligt välja den strafformen.

      Radera
    2. Nja
      Jag mår faktiskt dåligt redan när kroken hamnar i strömmingens öga vid pilkning.
      Det där med tand för tand torde vårt skyddshelgon ( S:a Apolonia ) sätta p för.
      Vad återstår väl för mig?

      Skepparn

      Radera
  3. I min lokaltidning nämndes detta svåra brott i Sundbyberg under en mindre notis...Däremot slog man upp en ny gruppvåldtäkt i Indien med stor rubrik.Olika nyhetsvärde,eller kanske olika gärningsmän !

    SvaraRadera
    Svar
    1. Helt rätt! Rubrikernas storlek är avhängigt avståndet och ökar då i kubik. Samma förhållande, fast omvänt, gäller om det händer i vårt land med omnejd. Speciellt med tanke på den sista meningen i din kommentar.
      Skogis.

      Radera
  4. Ilskan är på kokpunkten.

    SvaraRadera

  5. Jesus förändrade budet till:
    Matt 5:38-39 Ni har hört att det är sagt: Öga för öga och tand för tand. Jag säger er: Stå inte emot den som är ond, utan om någon slår dig på den högra kinden, så vänd också den andra åt honom.

    Jag vet inte om det med detta menas att om en kvinna blir våldtagen vaginalt om hon då ska vända baken till eller?

    SvaraRadera
  6. Hörde på radion för någon vecka sedan (P1 eller P4 Stockholm) i samband med gruppvåldtäkten i Indien att Sverige har 30 % fler (anmälda) våldtäkter än Indien…

    SvaraRadera
  7. Vad är det för fel på oss, som inte reagerar som indierna? Vad är det som krävs för att väcka det sovande folket.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Skandaler i något av de populära och tävlingsinriktade TV-programmen, (finns det något annat på de svenska kanalerna) förutom de mästrande och uppfostrande nyheterna. Eller nedläggning av de förstnämnda. Då skulle folkmassan vakna. Skaka månde grundvalarna i sverige. Först då skulle folket vakna. Man kan mycket engagerat och tom. högljutt diskutera vädret och olika TV-program. Men, inte beröra de verkligt betydelsefulla problem som finns. Har många exempel de senaste åren om just detta. Har på kuppen blivit lite av en problemperson i umgänget, eller blivit någon att skratta lite försmädligt bakom ryggen åt.
      Skogis.

      Radera
    2. Vi sitter i samma båt. Och det är jag så glad för!

      Radera
  8. Det märkliga är att en gruppvåldtäkt tusen mil i Indien bort får större massmedialt utrymme än samma brott här i Sverige. Är svenska kvinnor mindre värda?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Helt klart ett JA...Gå in och titta på den lista som FN tagit fram när det gäller detta gräsliga brott..(petterssonsblogg.se) visar den just nu på sin sida !!

      Radera