lördag 26 januari 2013

-."Eslöv måste vänja sig vid tanken på en moské."


En moské på Föreningstorget, med fyra minareter som sträcker sig 20 meter upp i luften

-"Vi har länge kämpat för en moské i Eslöv. Det finns 4 000 muslimer i kommunen och alla får inte plats här vid våra stora högtider, och vi kan inte göra allt vi skulle vilja i den här lokalen", berättar ordföranden Adnan El Tahan.
Med en riktig moské skulle föreningen även kunna ordna andra aktiviteter, såsom förskola, bibliotek och sporthall.
– "Moskén skulle vara öppen för alla, inte bara muslimer. Vi skulle kunna ta emot skolklasser och undervisa om islam. Det som står i läroböckerna stämmer inte alltid."

Så,denna moské vill åta sig att"rätta till" svenska barns tänk om islam?????? Det låter jättefarligt när man ser hur okritiskt deras egna barn sitter och rabblar Koranverser utantill från späd ålder. Dessutom har dessa muslimer långtgående planer på ett eget, helt parallellt samhälle. Jag ryser. 

Det är två saker jag undrar helt öppenhjärtligt, tänk om varje grupp på minst 4000 invandrade med andra kulturer än svenska, skulle bygga sina egna kolossmonument på svenska stadskärnors torg, hur skulle alla dessa få plats? 

Dels undrar jag på riktigt om dessa muslimer visste vad det var för land de invandrade till, ett sekulärt land utan moskéer, så - varför stannade de inte bara hemma där de har alla moskéer och det samhälle de kunde önska sig?

OSA.


skanskan

2 kommentarer:

  1. Detta är den väg de använder för att tillskansa sig världsherraväldet. Och "you ain`t seen nothing yet"! Detta är bara början.

    SvaraRadera
  2. Ja,att inte folk inser vad som är på gång.Dessa femtekolonnare inom landets gränser som hela tiden flyttar fram sina positioner.
    Nu uppgraderas krigsattackerna på vårt ,naiva och ovetande samhälle.
    Arma kommande generationer!Snart hör vi stöveltrampet komma över gården om kvällen.
    Och tro mig,kära läsare,det är inte Frälsningsarmen som kommer.Vakna nu,om inte för Er egen skull,så tänk på Era barn och barnbarn!
    "Att begära av människor som inte godtar Mohhaeds läror-skulle låta bli att teckna honom är inte att begära respekt-utan att kräva underskastelse".Bertrand Russel.
    Detta är exakt vad dessa fanatiska ,intoleranta muslimer gör emot vår demokrati,begär underkastelse.Katinka Glahd.

    SvaraRadera