måndag 17 september 2012

Till och med Hildebrandt koketterar.


Vi läste Anna Dahlberg  i Expressen för en vecka sen, idag kommer Johanne Hildebrandt.

En efter en av lamestreammedias journalister vågar nu fem över tolv, öppna munnen om massmiljardkostsam massinvandring, livstidsförsörjning och fullständig katastrofal avsaknad av integration.
Och det är exakt samma inställsamma piruetter och samma ängsliga kråmande inför det approberade.
För mig som tittar på en riktig journalist, CNNs nyhetsankare proffsiga, kunniga alerta och framför allt raka och orädda Christiane Amanpour och hennes kollegor, infinner sig frågan; varför valde Anna, Johanne och alla de andra tunnisarna en gång att bli journalister?

För att sitta och väga varje ord i en krönika på PK-vågen, för att inte sticka ut, för att akta sig för att ha egna åsikter, för att räddhågset vara en i det stora varma rättänkande kollektivet?

Era krumbukter gör mig utled, yrkesskribenter som för 77 tusende gången anklagar SD för att ha "kidnappat" dessa tre viktiga frågor borde gå hem, skämmas och byta jobb.

Så.
Lyssna jäkligt noga nu ni alla kappvändarkorrekta.
SD har INTE rövat bort invandringsfrågan, de har skrikit och tiggt efter uppmärksamhet, transparens, öppenhet och debatt, och hela tiden totalignorerats, bemötts med  hat, hot, våld, arrogans och folk som inte vill ta i dem med tång.

Det är så dags nu.

3 kommentarer:

  1. Folket tycks dock så sakta vakna..
    Vid dagens mätning från United Mind,får SD hela 8,8 % (+0,4)och förblir landets tredje största parti !!Om jag inte tar helt fel är detta en rekordnotering,för oss som kämpar mot 7-klövern och vansinnet i Absurdistan!!

    SvaraRadera
  2. Det går sakta, för sakta.

    SvaraRadera
  3. Det finns ganska många kommentarer på olika ställen på nätet som går ut på att SD är för tysta, för anonyma. De hörs inte och märks inte. Jag känner en viss nervositet över detta. Vi sympatisörer och givetvis än mer alla andra, ska inte behöva sväva i ovisshet om vad som händer. De skulle behöva visa att de finns, visa SD:s övriga politik. Åtminstone de huvudsakliga linjerna. Ekonomi, arbetslösheten, försvar, ja allt som hör till ett fullödigt parti. När jag diskuterar det här, på jobbet oftast, är ju det mest förekommande argumentet att SD har ju bara invandringen att komma med och har ingen övrig politik värd namnet. Ett sånt parti kan man ju inte rösta på. Jag säger alltid, gå in på deras hemsida och bloggar av olika slag. Läs och bilda dej en egen uppfattning, men hur många gör det. De flesta gitter inte och är det på jobb så är det i vissa fall snudd på avskedsgrundande att gå in på den typen av sidor. Hemma har de oftast annat att göra. Jag vet att SD har stora svårigheter att komma ut via de vanliga kanalerna. Men nog finns det intelligent och duktigt folk som kan ordna fram något eller några sätt att komma ut mer med sin politik. Jag också känner att det har stagnerat en aning och att det går på tok för sakta åt rätt håll. Skogis.

    SvaraRadera