onsdag 29 augusti 2012

Norska soldater i turban. Mångkulturen övergår förståndet..


Hijab, turban och kalott kommer nu att tillåtas i anknytning till uniformen i det norska försvaret, efter en klarsignal från Forsvarsdepartementet.

Exempel på norska försvaret.

Snart på en plats nära dig.



 TV2

12 kommentarer:

  1. Det är ju sånt här som får en att tappa tilltron till mänskligheten. Det fanns en tid när man trodde att vansinnigheterna i Sverige gick att rätta till. Även om man försöker att ha hoppet kvar, så finns det ett gnagande tvivel. Jag vill inte tro det än, men är loppet kört? När omvärlden väl fick reda på hur illa det var här i Sverige, så trodde man väl att våra politiker för skams skull skulle rätta till det värsta för att inte bli utskrattade. Men, faktum verkar vara att det i vissa fall är lika illa, om inte än värre runt om i västvärlden. Har alla politiker med medlöpare i den delen av världen ramlat in i samma självdestruktiva godhetssyndrom? Eller ligger det något i de konspirationsteorier som finns. Olja, Bilderberggruppen, etc? Man ställer sej onekligen frågande till snart sagt det mesta i samhället, numera. Skogis.

    SvaraRadera
  2. När det gått så långt att vi har både shiter och sunnier med eller utan huvudbonad i vårt försvar kan precis vad som helst hända.
    Trodde så på borgarna om en förändring, same shit but worse.
    Och nu pratar de om S plus M i ny allians. Lägg därtill MP.
    Och jag är beredd att hoppa.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag brukar alltid säga att snart är det dags att flytta så långt ut i skogen man bara kan för att gömma sej undan. Det kan trösta en stund tills man kommer på att där är jag ju redan. Det finns ingenstans där man kan komma undan. Och ja, med den alliansen finns det inget hopp kvar utom det slugiltiga hoppet. Skogis.

      Radera
    2. VAR INTE BEREDD ATT HOPPA



      BARA GÅ OCH GÖR DET DITT ÄCKLIGA FRÄMLINGSFIENTLIGA AS

      Radera
    3. Jag är en främling för dej. Du verkar vara extremt fientlig mot mej. Vem är då mest främlingsfientlig av oss? Skogis.

      Radera
  3. äckliga främlingsfientliga jävla as

    Hoppas ditt plan störtar nästa gång du flyger någonstans för världen mår bra mycket bättre utan häxor som dig


    och jag är så Svensk man kan bli så du behöver inte svara med invandrarfientligt skit eftersom du då gör bort dig ännu mer.

    man kan ju undra hur fan dina föräldrar misslyckades så i din uppfostran? hade jag varit du så hade jag gått och klagat, och sedan uppsökt psykvården eftersom du verkar sjuk

    SvaraRadera
  4. Jag tror att jag låter anonyms kommentarer stå kvar.
    Som ett exempel.
    På hur den andra sidan (inte)tänker och uttrycker sig, eller vad man ska kalla det.
    Och att han blir den förste som står emallan shiter och sunnier.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja det finns ingen anledning att mörka,hur de nya filosoferna i landet Absurdistan,tänker och uttrycker sig !! Detta är ju ett typexempel på de högutbildade akademiker,som 7-klövern importerar !

      Radera
    2. Det bästa man kan göra är nog att skaka på huvudet åt människors dårskap. Kanske blir vederbörande klokare med åren och får mindre benägenhet att önska sina medmänniskors snara död. Men, fan trot. Skogis.

      Radera
    3. Skogis:
      Det kusliga i hela Sveriges förändring till det sämre är,att marodörerna har landet styrande bak sig !!
      Dessa 7-klöverns "politiker",har ingen aning om det islamistiska samhälle,man utan skruppler inför och aktivt medverkar till.
      Att sådan dårskap någonsin inträffat på en annan del av vår jord,tvivlar jag starkt på...

      Radera
    4. Jag tror nog att på andra ställen har de kämpat emot i alla fall. Här skänker vi bort vårt samhälle, eller närmast tvingar det på de som mer än gärna blir tvingade att ta emot det som en gång var vårt. Skogis.

      Radera